Keresés
Close this search box.
MTI Fotó: Illyés Tibor

A hajrában szerezte a meccs egyetlen gólját az MTK

MTI Fotó: Illyés Tibor

A labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójából elhalasztott, kedden pótolt mérkőzésen a második helyen álló MTK Budapest a hosszabbítás pillanataiban szerzett góllal 1-0-ra legyőzte a vendég Paksot.

Az első félidőben valamivel támadóbb szellemben futballozott az MTK, de a kapu egyik oldalon sem forgott komoly veszélyben. A szinte teljesen eseménytelen játékrész után gól nélküli döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.

Fordulás után megmaradt az MTK fölénye, de a Paks lassan magára talált, sőt a hajrához közeledve egy lesgólig is eljutott. A fővárosi együttes saját szempontjából a legjobbkor, a lefújás előtti pillanatokban szerezte meg a három pontot érő gólt: a néhány perccel korábban beállt Baki szabadrúgás után pontosan fejelt a paksi kapuba.

A fővárosiaknak ez volt az ötödik hazai meccsük a Fejér megyei városban, és egy döntetlen mellett negyedszer gyűjtötték be a három pontot. Mostani sikerükkel ötpontos előnyre tettek szert a harmadik Debrecennel szemben.

A február 13-ai bajnokit a paksi klub egyik játékosánál és munkatársánál diagnosztizált bakteriális fertőzés miatt halasztották el.

OTP Bank Liga, 20. forduló:
MTK BudapestPaksi FC 1-0

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top