Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Dárdai Pál)

„Az álmaimat élem Berlinben”

Fotó: Facebook (Dárdai Pál)

A Kicker című német lap egy hosszabb lélegzetvételű interjút közölt Dárdai Pállal, a Hertha BSC vezetőedzőjével, aki arról is beszélt, hogy mennyire jól érzi magát Berlinben.

Az interjúban, amelyből a bz-berlin.de című internetes oldal közölt részleteket, a 41 éves Dárdai úgy fogalmazott: az álmait éli a német fővárosban.

„A munkahelyem 2500 méterre van az otthonomtól. Egy remek városban élek, és 20 éve a Herthához tartozom. A klub számomra több mint egy munkaadó. Helyes irányba tartunk. Az emberek újra pozitívan beszélnek a Hertha BSC-ről, s ez sokat jelent nekem” – mondta.

Szóba került legidősebb fia is, aki hamarosan nagykorú lesz.

„Palkónak magyar és német útleve is van, fontos volt számára, hogy így legyen. Így nemcsak a német szövetség tanfolyamain vehet részt, hanem akár pályára léphet a német korosztályos válogatottban is. Eddig ezt nem tehette volna” – árulta el a magyar tréner.

Hozzátette: fiainak megmutatta a hazáját, Magyarországot, ismerik az ország történetét.

„Palkó három hét múlva 18 éves lesz. Ha mindkét szövetség megkeresi, neki kell döntenie” – mondta Dárdai Pál.

A vezetőedző általában melegítőben vezényli csapatát a meccseken, erről annyit mondott, hogy „munkás vagyok, nem álmodozó”.

„Majd 50 körül a szekrénybe kerül a tréningruha, akkor már egy elegánsabb öltözék passzol majd az oldalvonalhoz” – tette hozzá.

A Hertha BSC jelenleg az ötödik helyen áll a Bundesligában.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top