Fotó: Facebook (Balmaz Kamilla Gyógyfürdő)

Az MTK-hoz szerződik a Balmazújvárost sikerre vezető edző

Fotó: Facebook (Balmaz Kamilla Gyógyfürdő)

Feczkó Tamás távozik a labdarúgó NB I-be feljutott Balmazújváros csapatának vezetőedzői posztjáról, s átveszi az élvonalból kiesett MTK irányítását.

A Balmazújváros klubelnöke, Tiba István a dehir.hu portálnak nyilatkozva elmondta, hogy még szerda este is tárgyalt a trénerrel, aki csütörtökön (ma) közölte vele a döntését.

Feczkó azzal indokolta a váltást, hogy egy tradicionális klubnál szeretné folytatni pályafutását, ahol nagy célok vannak, márpedig a fővárosi kék-fehéreknek a következő szezonban a visszajutás a célkitűzésük.

Tiba István úgy fogalmazott, emberileg csalódott Feczkó Tamásban, amiért korábban nem közölte, hogy esetleg máshol folytatná a munkát, és most is három napig váratta a csapatot döntése bejelentésével. Hozzátette, gyorsan kell új edzőt találniuk – hiszen a következő bajnokság július 15-én kezdődik -, úgyhogy már ezen a héten szeretne megállapodni egy szakemberrel.

“Az élet nem áll meg, abban bízom, a csapat túlteszi majd magát ezen, és tisztességgel küzdve helytáll az élvonalban” – mondta a klubelnök.

Feczkó 2015 márciusa óta tevékenykedett a Balmazújváros vezetőedzőjeként. Érkezésekor a csapat sereghajtó volt az NB II-ben.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top