Keresés
Close this search box.

Böde Dániel rendhagyó slágerre vonult az esküvőjén

blank

Böde Dániel hazánk egyik legnépszerűbb labdarúgója, akit – vagánysága és szókimondó természete ellenére – általában csak a futballról szoktak faggatni. Most azonban megtört a jég: a Bajnokok Ligája című műsorból kiderült, hogy milyen zenéket kedvel a labdarúgó, illetve a kedvenc számait ő maga konferálta fel.

Szeptemberben debütált a Sláger TV egyik legújabb műsora: a Bajnokok Listájában magyar sportolók mesélnek legnagyobb zenei élményeikről, így egy teljesen új oldalukról ismerhetik meg őket a nézők. A keddi adás vendége Böde Dániel magyar válogatott labdarúgó lesz, aki nem csak azt árulja el, hogy melyik a legkülönlegesebb dal számára, de kedvenc slágereit is maga konferálja fel.

„Az öltözőben általában a csapatorvos választja a zenéket: a disco slágerektől kezdve a rockig minden szól. Mostanában egyszer én értem be elsőnek a konditerembe és Kárpátiát hallgattam, ami nem mindenkinek tetszett, de mondtam, ha majd ők érnek be legkorábban, akkor eldönthetik, mi szóljon” – mesélte Böde Dániel, aki szerint az énekhangja nem túl jó, ezért csak egyedül, az autóban szokott énekelni.

A válogatott labdarúgó a Bajnokok Listájában bulizási szokásairól és kedvenc zenei stílusairól is mesélt. „Nem vagyok nagy táncos, de ha szórakozóhelyre megyünk, akkor a retro részt keresem inkább: szívesen hallgatok például Boney M.-et vagy ABBA slágereket, de a kedvencem a rock. Ebben nőttem fel: édesapámék Led Zeppelin és Deep Purple típusú zenéket hallgattak és szerintem rám ragadt” – mesélte a Sláger TV-n Böde, aki a mulatóst sem veti meg. „Falun nőttem fel, ahol nagy múltja van az élő zenének, főleg a lakodalomban. Gyakran előfordul még most is, hogy egy-egy szülinapon harmonikás húzza és nótázgatunk”.

A sportoló azt is elárulta, hogy életében először egy paksi Republic koncerten vett részt, de halotta már élőben az AC/DC-t, az Iron Maident és a Sing Sing-et is. Hozzátette, hogy a Deep Purple Love Conquers All című slágere az egyik legkedvesebb számára, olyannyira, hogy az esküvőjén erre a zenére vonult be. „Szerintem Tunyogi Péternek és Deák Bill Gyulának van a legjobb hangja az országban és a Dire Straits Money For Nothing című számában hallható a világ legnagyszerűbb gitárszólója” – fejtette ki véleményét a labdarúgó, aki a Napoleon Boulevard Legyetek Jók, Ha Tudtok dalával zárta az adást.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top