Keresés
Close this search box.

Öt meccsre eltiltották Liptákot

blank

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a szerdai ülésén úgy döntött, hogy öt meccsre eltiltja Lipták Zoltánt.

A DVTK csapatkapitányát a Vasas elleni szombati bajnokin állította ki Kassai Viktor játékvezető, miután összetűzésbe került Felix Burmeisterrel. Az MLSZ honlapjának indoklása szerint „amikor a labda nem volt játékban, ellenfelével szemben sportszerűtlen módon viselkedett, majd kiállítása után a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, és a játékvezetővel szemben fenyegetően lépett fel”.

A Ferencváros a Mezőkövesd elleni mérkőzés miatt 500 ezer forintos büntetést kapott „hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért”.

A DiósgyőrVasas összecsapáson történtek miatt a hazaiakat 200 ezer forint büntetéssel sújtotta a testület, „szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), valamint a mérkőzés lefújás után a rend nem megfelelő biztosításáért (az öltözőbe vonuló játékvezetők megdobálása)”.

Az Újpestet szurkolói viselkedése miatt visszaesőként 100 ezer forinttal büntették az ellenfél, az MTK egyik játékosának és az MLSZ-nek a szidalmazása miatt.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top