Keresés
Close this search box.

Négy magyar vízipólós kapott helyet a világválogatott keretében

blank

December 23-án, Belgrádban kerül sor a gálamérkőzésre, a világválogatottban pedig négy magyar vízilabdázó is helyett kapott – név szerint Kis Gábor, Madaras Norbert, Varga Dániel és Varga Dénes.

A vlv.hu szakportál értesülése szerint a szerb nemzeti csapat és a világválogatott látványos találkozója lesz a hazaiak két olimpiai bajnoka, Zivko Gocic és Slobodan Nikic búcsúmeccse. Mindketten az augusztusi Rio de Janeiró-i olimpia megnyerése után mondták le a válogatottságot, de klubcsapatukbanGocic a Szolnok, Nikic az OSC játékosa – továbbra is aktívak maradnak.

A Tasmajdan uszodában sorra kerülő meccsen a világválogatottat Vjekoslav Kobescak, a Bajnokok Ligájacímvédő horvát Jug Dubrovnik vezetőedzője irányítja majd. A meghívottak között a magyarok mellett montenegrói, horvát és görög játékosok szerepelnek, illetve a nemzetközi alkalmi csapatot erősíti majd a Ferencváros szerb légiósa, Marko Avramovic is.

„Természetesen nagyon örülök a meghívásnak, nem kérdés, hogy a kényelmetlen utazás és időpont ellenére is ott leszek Belgrádban. Megtiszteltetésnek tartom, és mivel Zivko Gocic nagyon-nagyon jó barátom, ezért külön öröm számomra, hogy ott lehetek az utolsó válogatott meccsén. Biztos vagyok abban, hogy nagyon nagy élmény lesz ez a találkozó, emlékezetes pillanatokra számítok” – nyilatkozta a vlv.hu oldalon Kis Gábor.

 

Forrás: MTI

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top