blank

Egész napos programok a kontinensbajnokságon

blank

Ma megérkezik a delegációk nyolcvan százaléka a magyar fővárosba. A Papp László Budapest Sportarénát és környékékét nyüzsgő tömeg lepi el, a versenyzők folyamatosan ingáznak majd az aréna és a BOK-csarnok között. Utóbbi helyszínen végezhetik el a bemelegítéseket és az edzéseket. A 33. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság első két napján – pénteken és szombaton – délelőttől késő estig zajlik a verseny az arénában. 

Pénteken, azaz 19-én, a junior kéziszer együttesek első bemutatójával délelőtt 10-kor kezdődik a program, majd a felnőtt egyéni verseny kvalifikációival folytatódik. Az ünnepélyes magnyitót 17.30-tól rendezik meg, majd folytatódik a verseny egészen este negyed kilencig.

Szombat délelőtt 11-től a team versennyel kezdődik meg a nagyüzem az arénában, és egészen este fél kilencig láthatjuk sportág kiválóságait.

A vasárnap a döntőké; ugyancsak 11-kor kezdődik a program, és a tervek szerint minden lezajlik délután fél háromig, háromnegyed négykor pedig egy nagyszabású gála veszi kezdetét – olvasható az Európa-bajnokság hivatalos honlapján (rgbudapest.hu).

Részletes programtervezet itt: http://rgbudapest.hu/programok

Szerdán már a helyszínről jelentkezik a Sportime Magazin. Érdemes lesz minket olvasni…

 

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top