Keresés
Close this search box.

„A meccsek előtti buszutak alkalmával is szívesen hallgatok zenét”

blank

Radó András és kedvese, Gyurom Natália a Bajnokok Listájában zenei ízlésükről vallanak.

Radó András a Ferencváros fiatal labdarúgója és Gyurom Natália, az R-GO Gidája még Szombathelyen ismerkedtek meg. A szerelmespár most kivételesen nem a sportról mesél, hanem zenei ízléséről vall a Bajnokok Listája szerda esti adásában és a Sláger TV nézőinek azt is elárulják, hogy kinek a videóklipjében láthatók együtt.

„Szikora Róbert kért fel, hogy szerepeljünk a Ma este miénk az éjjel című klipjében. Azért választott minket, mert szerinte egy kedves pár vagyunk és hitelesek a dal szempontjából, ugyanis a videóban szerelmesekként tűnünk fel” – mesélte Natália, akihez hasonlóan András is rögtön rábólintott a felkérésre. „Nagyon örültem, hogy együtt szerepelhettünk a videóban és abszolút partner voltam ebben” – tette hozzá András, aki többször feltűnik Szikora koncertjein is, sőt, még közös meccsnézéseket is szoktak szervezni az énekessel.

„Az aktuális slágereket szeretem. A meccsek előtti buszutak alkalmával is szívesen hallgatok zenét, az öltözőben pedig van egy zenefelelős, aki legtöbbször diszkózenéket játszik, elég nagy hangerővel” – árulta el a labdarúgó a Sláger TV-ben, akinek egyik kedvenc száma a Clean Bandit és Sean Paul közös alkotása, a Rockabye.

Párjáéhoz hasonlóan Natália életének is szerves része a zene. „10 éves korom óta a sport és tánc tölti ki az életemet. Edzés közben mostanában sokszor hallgatom David Guetta – Would I lie to you című számát, mert egyből jó kedvem lesz tőle és mozogni is szuper jól lehet rá” – tette hozzá az R-GO Gidája, aki párjával együtt szívesen hallgat zenét hosszabb autóutak alkalmával, és ilyenkor néha András még dalra is fakad.

Radó András és Gyurom Natália május 17-én, szerdán 21.00 órától a Bajnokok Listájában a Sláger TV műsorán!

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top