Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Babos Tímea)

Babos javított, Fucsovics és Balázs rontottak

Fotó: Facebook (Babos Tímea)

Babos Tímeának ezúttal sikerült javítania pozícióján, míg a torontói tornán döntős Jelina Szvitolina és Caroline Wozniacki is egy helyet lépett előre a női teniszezők világranglistáján, melyet továbbra is a cseh Karolina Pliskova vezet.

A torontói WTAtornát megnyerő ukrán a negyedik, míg a döntőben vereséget szenvedő dán az ötödik a rangsorban, miután mindketten megelőzték a spanyol Garbine Muguruza Blancót.

Az első 200-ban lévő magyarok közül Babos Tímea négy helyet javított, így jelenleg az 51. a rangsorban, míg Gálfi Dalma pozíciója nem változott, továbbra is a 140.

 

Alexander Zverev már 7.

A Montrealban is győztes német Alexander Zverev egy helyet javított a férfi teniszezők világranglistáján, amelyet továbbra is a brit Andy Murray vezet.

Murrayt a montreali tornán nyolcaddöntős Rafael Nadal, illetve döntős Roger Federer követi, akik hátránya jelentősen csökkent az éllovassal szemben.

A legjobb magyar továbbra is Fucsovics Márton, aki a 123., míg Balázs Attila a 168. a sorban, mindketten négy-négy helyet rontottak.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top