Keresés
Close this search box.

Brian Frank előadása Budapesten

blank

Előadást tartott Brian Frank, a Hammer-Nutrition alapítója és tulajdonosa pénteken, Budapesten. Az üzletember, aki maga is rendszeresen sportol, a Maratonman Depo futóüzletében beszélt a cég termékeiről, és a Hammer-Nutrition terveiről.

Brian Frank Bezzegh Krisztián, a Hammer-Nutrition Hungary hazai vezetőjének vendégeként tartózkodik a fővárosban, ahova ellátogatott Buddy van Vugt, a cég európai vezetője is. Amikor bemutatták a Hammer első termékét 1987 augusztusában, a triatlon sport volt a legújabb fitnesz őrület. Időhiányban szenvedő juppik és fitnesz – orientált tömegek ugráltak teljes szívvel, edzettek háromszor annyit, mint az egy-sportos atléták. A kellemetlen mellékhatások ezeknek a magas szintű kitartást igénylő edzéseknek a fáradtság, a felépülés lassúsága, az energiaszint kimerítése, vérszegénység, legyengült immunfunkciók és más mellékhatások voltak. A Hammer sikere azóta töretlen – erről beszélt Budapesten Brian Frank, a Hammer-Nutrition alapítója.

A legújabb micro- és macrotápanyagok felfedezése és a megfelelő használatuk hogy kihozza a legtöbb energiát, állóképességet, újra-felépülést és általános egészséget mindig a sarokköve volt a vállalkozásnak. Akár az első magas-potenciájú CoQ10 termék bemutatásával 1987-ben, akár az első complex szénhidrát – tartalmú proteinnel dúsított energiaital bevezetésével 1992-ben, akár az első energia- gél újrahasználható palackban való árusításával 1995-ben, Hammer Nutrition mindig az élen járt a találmányokban az üzemanyagok és a kiegészítők világában. 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top