Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (EYOF Győr 2017)

Fájó, mégis vidám búcsú

Fotó: Facebook (EYOF Győr 2017)

„Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál múlt vasárnap egy nagyszabású megnyitóval vette kezdetét. Nagyon vártuk az azt követő napokat, amelyek szinte egy szempillantás alatt elrepültek, mégis rengeteg felejthetetlen élményt adtak mindannyiunk számára” – áll a közleményben.

Szombaton az utolsó versenynap is eljött, amelynek végén a záróünnepség tette kerekké a csodálatos napokat. „Egy héttel korábban boldogabbak voltunk, mert akkor érkeztetek, majd megkezdődött egy csodálatos rendezvény. Ma szomorúak vagyunk, hogy véget ért, és el kell búcsúznunk egymástól, reméljük, minél többen olimpikonok lesztek egyszer!

Mindig visszavárunk Benneteket Győrbe!” – búcsúzott a szervezőbizottság nevében Borkai Zsolt, Győr polgármestere. Az Európai Olimpiai Bizottság részéről Aleksander Kozlovsky köszönte meg a kitűnő szervezést. Mint fogalmazott: „hét csodálatos napot töltöttünk együtt, miközben rengeteg barátság köttetett”. A sportolóknak is gratulált a teljesítményükhöz, mint mondta: „Európa, Magyarország és Győr is büszke lehet rátok!”

Az ünnepségen Győr átadta a stafétát és a zászlót a következő rendezőnek, BakunakChingiz Huseynzade az Azerbajdzsáni Olimpiai Bizottság alelnöke megjegyezte, Győr nagyszerű EYOF-ot rendezett, Baku pedig hasonlóan jó házigazda szeretne lenni.

Az EYOF hivatalos lezárása után kezdődhetett a búcsúbuli, amelyen Lotfi Begi gondoskodott a jó zenékről. Ahogy kezdődött, úgy is végződött a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál: egy fergeteges partival! 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top