Keresés
Close this search box.

Itt a nyár, itt a Sportime!

blank

Igazi nyári számmal jelentkezik a Sportime Magazin. A minden második hónapban megjelenő újság már a nyomdában van.

Igyekeztünk olyan életmódtanácsokkal előrukkolni, amelyek kifejezetten nyáron foglalkoztatják a sportolókat, és az életmódváltókat. A Sportime magazin munkatársai ezúttal is aktívan vetették bele magukat a sportos forgatagba itthon és külföldön, valamint érdekes infók találhatók a sporttáplálkozással, a nyári folyadékfogyasztással kapcsolatban, de nyilatkozott nekünk többek között az Island Peaket megmászó Száraz Dénes is. Szabadidősportokat űző olvasóink kedvéért fontos tudnivalókat helyeztünk el az az újság hasábjain arról, hogy a Sportkórházban milyen szolgáltatások érhetők el. A Magyar Szabadidősport Szövetség és az Országos Sportegészségügyi Intézet ugyanis nemrég kötött szerződést ebben a témában, ezt először a Sportime közli le, hogy a kontraktus értelmében mikre számíthatnak azok a szabadidősportot végzők, akik ne adj’ isten megsérülnek” – áll a főszerkesztő Bányász Árpád lapszemléjében.

A Sportime Magazin nyomtatott kiadványa előfizethető előre utalással, vagy bankkártyás fizetéssel az alábbi linken: Sportime Webáruház

Csekkes fizetéssel az alábbi lehetőségeken a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazgatóságán Postacím: 1900 Budapest. Előfizethető az ország bármely postáján, a hírlapot kézbesítőknél, valamint megrendelhető:

e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu 

telefonon 06-80/444-444

de megvásárolható a Relay és Inmedio üzletekben.

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top