Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Tiger Woods)

Nem adja fel: Tiger Woods visszatér

Fotó: Facebook (Tiger Woods)

Már a bahama-szigeteki golfverseny helyszínén edz Tiger Woods, így minden bizonnyal másfél éves kihagyás után visszatér a pályára az amerikai klasszis.

A 40 éves sztársportoló tavaly augusztus óta egyetlen versenyen sem indult különböző sérülések miatt, így jelenleg csupán 879. a világranglistán.

Az ESPN internetes oldalának beszámolója szerint Woods már szombaton megérkezett Nassauba, a hétvégén pedig már edzett is a 18 lyukas pályán, s vasárnap látható gond nélkül tréningezett két és fél órát.

A bahamai viadalon mindössze 18 golfozó indul, az összdíjazás 3,5 millió dollár (1 milliárd forint), a győztesnek 1 millió dollár (291 millió forint) üti markát, de, ami Woodsnak jelenlegi helyzetében talán a legfontosabb, világranglista-pontokat is osztanak. A 14-szeres Major-tornagyőztes játékos formájáról nem lehet tudni, így nem meglepő, hogy egy Las Vegas-i fogadóiroda az ő sikerére fizeti a legtöbb pénzt.

A korábbi világelső amerikai sztár visszatérésével kapcsolatban a szakírók is óvatosan fogalmaznak, ugyanis szeptember elején bejelentette, hogy tervei szerint az októberi napai torna lehet az első versenye, ám kevéssel a viadal előtt lemondta a részvételt, amit nem megfelelő formájával indokolt.

 

Forrás: MTI

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top