Keresés
Close this search box.

„Nincs még semmi sem eldöntve!”

blank

Folytatódott az „Amiről még nem meséltem” című sorozat a Pesti Magyar Színházban. Dr. Elbert Gábor vendége ezúttal a többszörös olimpiai érmes vívó Imre Géza volt.

Az új évad első vendégére annyian voltak kíváncsiak, hogy a beszélgetős est történetében először a színház nagytermében hallhatták a nézők Imre Géza történeteit. Dr. Elbert Gábor, a PTE Egészségtudományi Kar tanárján kívül a Pesti Magyar Színház művésze, Tóth Sándor is kérdezte a színpadon a magyar sport egyik ikonikus alakját. Imre Géza elmondta, hogy jelenleg a saját edzései egy picit a háttérbe szorultak, így csak gyerekeknek tart vívóedzéseket.

„Derékproblémáim vannak, így orvostól orvosig járok. Gyógytornákra is kell majd járnom, felmerült a gerincsérv gyanúja is” – mondta Imre Géza, aki arról is beszámolt, hogy nincs még eldöntve az, hogy folytatja-e sportpályafutását vagy sem.

Az „Amiről még nem meséltem” sorozat a Sport a kultúra szentélyében a színházban! alcímet kapta. Korábban többek között Hegedűs Csaba, Balzsay Károly, Kammerer Zoltán, és Igaly Diána volt a Pesti Magyar Színház vendége.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top