blank

Világpremier: az elsők között Magyarországon tette ma elérhetővé új e-sport applikációját a Teqball

blank

A koronavírus járvány idején otthonukba szoruló, sport és mozgáslehetőség nélkül maradó családoknak kínál sport és játékélményt a Nemzetközi Teqball Szövetség (FITEQ) vadonatúj digitális e-sport applikációja, a Sqiller, amely mától Magyarországon is elérhető az App Store-ban. Egy okostelefon és bármilyen focilabda segítségével tökéletesítheti bárki labdakezelési technikai tudását az alkalmazás segítségével, amelyben a különböző nehézségi szintű gyakorlatokat olyan világsztárok mutatják be, mint Ronaldinho és Cafu.

A jelenlegi rendkívüli helyzet próbára tesz mindenkit, az otthon tanuló diákokat, valamint a róluk gondoskodó és közben home office-ban dolgozó szüleiket egyaránt. Fontos, hogy az otthonukba szorult, sport és mozgáslehetőség nélkül maradó családok testileg és lelkileg is fittek maradjanak és pótolni tudják a mindennapos mozgás és a testnevelés órák hiányát. Ehhez tökéletes inspiráló eszköz az App Store-ban mától elérhető Sqiller, a TEQBALL új applikációja, amellyel kortól, nemtől és tudásszinttől függetlenül játszhat minden teqball és focikedvelő. A valódi fizikai mozgást igénylő e-sport, mely a Teqball saját fejlesztése, úttörő a digitális e-sportok piacán.

Az app bárki számára lehetővé teszi, hogy tökéletesítse labdakezelési technikai tudását: a különböző nehézségi szintű gyakorlatok mozdulatsorait többek között a két brazil futball legenda, Ronaldinho és Cafu mutatják be.

„Boldog vagyok, hogy a Sqiller részese lehetek. Egész életemben fociztam és ez egy lehetőség mindenki számára manapság, akinek van okostelefonja, hogy összehozza a technológiát a sporttal” – mondta Ronaldinho. Hozzátette: „bízom abban, hogy sok gyerek és fiatal sportolását, testmozgását és technikai tudásának fejlődését segíti majd ez az újfajta sportolási lehetőség.”

A játékosoknak saját magukat, vagy egymást kell videóra venni az applikáció segítségével a gyakorlatok minél pontosabb végrehajtása közben. A Sqiller úttörő módon használja a mesterséges intelligenciát és a gépi tanulást: elemzi a játékosok mozgását és a labda ívét, hogy minél pontosabban lekövethessék a Teqball nagykövetek mozdulatait. Ahogy szintről szintre haladnak, a játékosokat egyre nehezebb és izgalmasabb kihívások várják. A „battle”, vagyis küzdelem funkcióban a világ bármely részéről csatlakozó Sqiller játékosok játszanak egymás ellen, és különböző tudásszinteken próbálják meg legyőzni egymást. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy valós időben, bármilyen fényviszony mellett, bármilyen labdával, egymást kihívva játszanak közösen és így is tarthassák egymással a kapcsolatot az applikációt használó labdakedvelők.

A Sqiller teljes verziója mától ingyenesen elérhető iPhone készülékekre az App Store-ban az alábbi országokban:

Magyarország / Franciaország / Olaszország / Spanyolország / Egyesült Királyság

Az új felhasználók Ronaldinho által aláírt Teqball mezt nyerhetnek!

#maradjotthon #sportoljotthon #esport

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top