Keresés
Close this search box.

Zac Efron lett a Columbia Sportswear arca

blank

A világszerte ismert sportruházatot gyártó cég, a Columbia Sportswear egy világhírű színésszel, nevezetesen Zac Efronnal kötött szerződést, így a 29 éves amerikai lett a cég új arca. A közös munkát amúgy egy humoros videó kíséretében jelentették be, amelyben Efron és testvére munkára jelentkezik a sportruha-márkához.

Columbia és az új Baywatchban is szereplő Zac Efron közös kampánya ősszel kezdődik. Az együttműködést egy humoros videóval jelentették be, amiben Efron és testvére a Columbia Sportruházatát szeretnék tesztelni. A szigorú pályázati eljárás részeként a Columbia első embere, a 93 éves Gert Boyle (az ő szülei alapították a céget) beszélget el velük, végül a vicces és helyenként kellemetlen állásinterjút követően megkapják a munkát. A körülbelül másfél perces videó itt nem ér véget, az ősszel megjelenő teljes kampányvideóban azt is megnézhetjük majd, hogyan tesztelik a Columbia felszereléseit a lehető legnehezebb körülmények között.

ruhák és felszerelések tesztelése egy USA-beli nemzeti parkban történik majd, ám az őszi megjelenésig sem maradunk videó nélkül. Íme a mostani, rövidebb kisfilm, melyben az állásinterjú humoros és olyakor izzasztó részeit láthatjuk:

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top