Keresés
Close this search box.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Figyelem: módosították a magyar szurkolók gyülekezési pontját

MTI Fotó: Illyés Tibor

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu-n közölte, hogy a magyar szurkolók gyülekezési pontját megváltoztatták a franciaországi Lyonban, ahol a magyar válogatott a portugál csapattal mérkőzik meg a labdarúgó Európa-bajnokságon.

Azt írták, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel módosították a kiindulási állomást a szurkolói csoportok, a magyar rendőri delegáció és a helyi rendőri erők egyeztetése után.

Az új gyülekezési pont a L’hippodrome de Lyon – Carré de Soie, amely a Metro „A” vonalának végállomásán található Vaulx-en-Velin – La Soie megállótól gyalog a Rue de la Poudrette-Avenue de Bohlen útvonalon keresztül közelíthető meg – tették hozzá.

Hangsúlyozták, hogy a gyülekezés változatlanul szerda déltől kezdődik. A vonulás a korábbiaknak megfelelően délután kettőkor indul a találkozási pontról, ahonnan 5,5 kilométer a stadion.

Az ORFK kéri azokat a szurkolókat, akik nem vesznek részt a vonuláson, hogy a biztonsági átvizsgálás miatt, a torlódás elkerülése érdekében időben érkezzenek meg a mérkőzés helyszínére.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top