Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Harcsa Norbert)

Kemény ellenfél vár Harcsa Norbertre

Fotó: Facebook (Harcsa Norbert)

A budapesti Millenáris Teátrumban április 16-án megrendezésre kerülő profi ökölvívógálán a veretlen német-örmény Anatoli Hunanyan lesz Harcsa Norbert ellenfele.

A szervezők szerdai közleménye szerint a hivatásos pályafutása negyedik mérkőzésére készülő Harcsa riválisa eddig mind a hét profi meccsét megnyerte.

„A következő ellenfelem egy jó teszt lesz. Úgy gondolom, Hunanyannak nem szabad gondot okoznia, ha komoly céljaim vannak. Nem becsülöm le, mert remek ökölvívó, de nem hiszem, hogy profiként bokszolt már hozzám hasonlóval. Most is nyerni szeretnék, látványos bunyót bemutatva. Meccsről-meccsre jobban érzem magam és az elvégzett edzésmunkának köszönhetően az önbizalmammal sincs gond” – nyilatkozta a 28 éves Harcsa, aki tavaly októberben mutatkozott be a profik között.

Az áprilisi gálán – amelyet az M4 Sport élőben közvetít – kötelek közé lép a legmagasabban rangsorolt magyar profi ökölvívó, a cirkálósúlyú magyar bajnok Szellő Imre, valamint a félnehézsúlyú bajnok Baranyi Richárd, a középsúlyú Pintye Szabolcs, a nagypehelysúlyú bajnok Kovács Zoltán és a kétszeres Európa-bajnoki érmes Darmos József.

 

Forrás: MTI

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top