Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Felix Promotion - menedzseriroda)

Profi bokszgála Székesfehérváron

Fotó: Facebook (Felix Promotion - menedzseriroda)

A Félix Promotion 14 év szünet után, november 12-én újra rendez Székesfehérváron profi bokszgálát.

Rácz Félix, a Félix Promotion alapító tulajdonosa erről péntek reggel, az M4 Sport Sportreggeli című műsorában beszélt. A menedzser elmondta, azért választotta a csatornán élőben is megtekinthető esemény helyszínének Fejér megye székhelyét, mert a helyi illetőségű Törteli Balázs így hazai közönség előtt bokszolhat a magyar bajnoki címért egy korábbi bokszikon fiával, Mizsei Györggyel.

Rácz Félix hozzátette: a gála főmérkőzését Kovács Zoltán vívja majd, aki a Boksz Világszervezet, a WBO Európa-bajnoki címéért öklözik az olasz Davide Dielivel, emellett Pintye Szabolcs a dél-afrikai Sehele Mkalekwa ellen bokszol, míg Harcsa Norbert ellenfele az az észt Szergej Melisz lesz, aki korábban WBCbajnok volt, s mérkőzött már a WBO kisvilágbajnoki címéért is.

A menedzser kifejtette: 2014-ben indította újra vállalkozását, de saját bevallása szerint sem alapanyagban, sem lehetőségben nem tart még ott, mint az előző időszakban.

Rácz Félix elárulta: befutott már hozzá ajánlat Szellő Imre világbajnoki címmérkőzésére az üzbég Ruszlán Csagajev és az orosz Dmitrij Kudrasov menedzsereitől, de ezeket visszautasította, mert úgy érzi, hogy az edzőváltáson átesett magyar bokszoló még nem érett meg erre, és nincs olyan szinten, amely elegendő lenne a győzelemhez.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top