Keresés
Close this search box.
junior uszonyosok

Bronzérmeket szereztek a magyarok a junior uszonyosúszó-vb-n

Négy éremmel fejezte be szereplését a magyar junior uszonyosúszó-válogatott a világbajnokságon. A kairói világversenyen Wórum Regő a 100 méteres uszonyos gyors fináléban megszerzett bronzérme után a 4X100-as mix gyorsváltó tagjaként is harmadikként zárt Mozsárik Leventével, Szili Ágnessel és Varnyu Annával kiegészülve. Varnyu Anna egyéniben is szerzett érmet, miután a  200 uszonyos gyors döntőjében lett harmadik. A negyedik magyar dobogós helyet Mozsárik Levente érte el 50 uszonyos gyorson.

Az extrém meleget hozó világbajnokságon a generációváltáson átesett magyar válogatott további pontszerző helyeket is elért, így sikeresnek mondható a magyarok szereplése Kairóban.

Gurisatti Róbert Szabó Lászlóval edzőként segítette a válogatottat. „Mindig azt hittük, hogy ennél nem lehet melegebb, de a következő nap rácáfolt. Ráadásul nyitott medencében volt a vb. Volt, hogy az edzők közösen kérték a szervezőket, hogy legalább egy órával később kezdődjenek a finálék, de ők hajthatatlanok voltak. Összességében elégedettek vagyunk, mert helyenként extrém körülmények között is jól teljesítettek a fiatalok” – értékelt Gurisatti Róbert

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top