Keresés
Close this search box.

A második Buda Open következik

blank

Jön a II. Buda Open! A rangos nemzetközi táncversenyt április 29-én és 30-án rendezik meg Budaörsön. A verseny tavaly debütált nagy sikerrel, akkor az összes kategóriában közel 400 páros vett részt. A szervezők célja, hogy a tavalyihoz hasonló mezőny szórakoztassa a városi sportcsarnok közönségét Budaörsön.

„Összeállt a pontozók listája, a két nap alatt 15 országból érkeznek a zsűri tagjai. A nevezést is megnyitottuk, már egy-két magyar páros regisztrált is, de van nevezés például Norvégiából is. A jegyárusítás februárban indul” – mondta Szedlay Gyöngyi a verseny egyik főszervezője a Buda Open sajtócsapatának.

A szervezők információi szerint a Buda Openre ellátogatnak más sportágak kiválóságai is. „Idén Világjátékokat rendeznek, amely a nem olimpiai sportágak – így többek között a táncsport – seregszemléje. A terveink szerint a Buda Openen több nem olimpiai sportág versenyzője is ott lesz nézőként, ezzel mi is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy minél többen szurkoljanak a magyaroknak a Világjátékokon, de természetesen az ötkarikás sportágak kiválóságaival is találkozhatnak a nézők, no meg sok-sok fantasztikus táncossal” – hangsúlyozta Sándor Zoltán, a szervező bizottság vezetője.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top