Keresés
Close this search box.

Magyar aranyak a Hungarian Dance Openen!

blank

A Világjátékok-résztvevő László Csaba és Páli Viktória páros két aranyérmet is bezsebelt! A kolumbiai játékokat is megjárt standard duó a Szigetszentmiklóson megrendezett profi magyar bajnokságot megnyerte, majd később a profi standard openen is első lett, megelőzve az ukrán Ruslan Polusytok, Nataliya Maslo párost, és a Zsom Olivér, Vozár Boglárka kettőst.

 

A világranglistán az előkelő hetedik helyet birtokló Andrea Silvestri és Váradi Martina is győzött, ők az International Open Latin kategóriát nyerték meg. Itt az izraeli Artyom Liaskovsky, Liana Odikadze duó lett az ezüstérmes, az ukrán Volodymyr Lyatov, Veronika Myshko páros pedig a harmadik.
A különböző kategóriákban számos magyar dobogós helyezéssel záruló versenysorozaton lebonyolították többek között az idei Tíztánc Magyar Bajnokságot is, itt a címvédő Hegyes Bertalan János és Kis Violetta szerezte meg az első helyet.
Ebben a sportágban a következő nagy hazai nemzetközi verseny a Buda Open lesz, amelyet április 23-án és 24-én rendezik meg Budaörsön.
Teljes eredménylisták a Táncsportos Magyar Bajnokságokságokról és a Hungarian Dance Openről a www.tanchirek.info oldalon találhatók.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top