Keresés
Close this search box.

A kiterjesztett valóságot alkalmazó új játék a felhasználók számára lehetővé teszi, hogy valódi ingatlanokat vásároljanak és adjanak el

blank

A Landlord Go segítségével virtuális ingatlanmogul lehetsz New York-ban, Párizsban vagy bárhol a világban!

A világban elérhető 3 milliárd mobileszköz több billió adatútvonalat hagy hátra, ahogy tulajdonosaik a városok utcáin közlekednek. Ezeknek a tökéletes adatoknak a nagy része nem kerül feldolgozásra, kivéve azt a néhány nagyvállalatot, amelyek pénzügyi haszonszerzés céljából használják fel őket.

A Landlord Go a Reality új játéka, amely szórakoztatóan és izgalmas módon használja fel ezeket a digitális „lábnyomokat”, lehetővé téve a játékosok számára, hogy a világ leghíresebb épületeit és nevezetességeit vásárolják meg, értékesítsék vagy adják bérbe. Világszerte több mint 1 millió játékossal, ez az első élethű, kiterjesztett valóságot alkalmazó játék, amely valódi épületeket, létező személyeket és valós árakat használ, így az adott város igazi eseménydús stratégiai játéktérré változik. Mivel már több mint 17 811 játékos foglalkozik Budapest városában elérhető több mint 88 981 épület virtuális adás-vételével, nincs hiány az éles versenyből.

A környéken sétálsz minden nap, ismerős tájakon és épületek között. Mostantól teljesen más fényben láthatod ezeket, mivel már a közösséged virtuális darabját képezik.

Függetlenül attól, hogy kicsiben kezded, vagy éppen a párizsi Eiffel- tornyot, vagy az Empire State Building-et szeretnéd megvásárolni New York-ban, minden a tiéd lehet, hála a Landlord Go-nak.

Egyedülálló ismeretekkel rendelkezel a város azon pontjáról, amit mások kevésbé ismernek? Ez a helyismeret a Landlord Go játékban nagy profitot hozhat. Ha egy új kávézó nyílik a szomszédban és úgy gondolod, hogy ez lesz a következő Starbucks, tegyél ajánlatot és kezdd el begyűjteni a bérleti díjat az ajtó előtt sorakozó tömegtől!

A hatalmas adathalmaz felhasználásával, -amely tartalmazza a több mint félmilliárd ingatlan részletes információit-, a Landlord Go olyan izgalmas és innovatív módon kapcsolja össze a játékosokat és a várost, ahogy egyetlen másik játék sem.

A játékosok kezdhetnek kis összegekkel, felvásárolhatják a helyi sarki fűszerest, majd szakértő befektetések révén gyorsan hatalmas ingatlanbirodalmat építhetnek. Az ingatlanok piacra dobásával, vagy más játékosok ellen folytatott licitálással, ez a játék telefonon éleszti újjá az ingatlanpiac izgalmas valóságát.

A Landlord Go hihetetlenül pontos, tükrözi az ingatlanok valódi értét, olyan részletekre figyelve, mint a városközponttól való távolság és az épületek felszereltsége. Minden alkalommal, amikor egy másik játékos az életben meglátogatja az egyik ingatlanodat, bérleti díjat fizet a játékban. Minden épület egyedi, napi teljesítménnyel rendelkezik a tényleges digitális lábnyomok alapján. Minél több a látogató az adott ingatlanban, annál magasabb az értéke.

Annak érdekében, hogy a játék a lehető legnagyobb játékteret biztosítsa, az egész világot 10 milliárd egyedi parcellára osztották a NASA segítségével. A cég a saját ingatlan adatkészleteit és a NASA éjszakai fénykibocsátási műholdképeit kombinálva, létrehoztuk a valaha volt egyik legrealisztikusabb és adatközpontú ingatlankezelő játékot.

A realizmus ezen szintje az, ami megkülönbözteti a Landlord Go– t. A játékban szereplő épületek szimulált magassága megfelel a valós verziók magasságának, a képfelismerés és a helyadatok pedig az AI kamerán keresztül érhetők el. A szabadalmaztatott AI és a Big Dots nevű adatplatform használatával valós adatokat tudunk megjeleníteni az asztali és mobil alkalmazásokon.

A játék nagyon lebilincselő és izgalmas, mivel a játékosok látják, hogyan növekszik vagyonuk, hogyan hajtják végre a nagyösszegű tranzakciókat és hogyan versengenek más játékosokkal az ingatlanpiaci dominanciáért.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top