Keresés
Close this search box.

Elindult az egészséges életmód origója, a Csak ami Kell!

blank

Sok lehetőség van az életünkben, hogy segítsük másoknak. Mindig van valaki aki nehezebb, rosszabb körülmények között él mint te. Az élet nagyon sok lehetőséget kínál, hogy te is adj és segíts, a kérdés, hogy ezt észreveszed-e? Ami neked egy semmiség az másnak nagy segítség, akár a túlélést is jelentheti! Az évek során sok embernek, intézménynek segítettek: adományokkal, előadásokkal és információval látták el őket, amivel javítani tudták életkörülményeiket. Mostanra úgy érezték, hogy eljött az idő, hogy hivatalossá, keretek közé tegyék ügyüket, ezzel is elősegítve, hogy még több helyre eljussanak és segíthessenek. Ezért döntöttek úgy az alapítók, hogy megalapítják 2020-ban a Csak ami Kell Alapítványt.

A Csak ami Kell alapítvány célkitűzései:

  • Azon emberek segítése, támogatása, oktatásának és nevelésének elősegítése, akik ételintolerancia vagy egészségügyi problémák miatt kénytelenek mentesen vagy speciálisan táplálkozni, akiknek fontos az egészségmegőrzés és vagy érdeklődnek az egészséges, tudatos táplálkozás, valamint a sport és a mozgás iránt.
  • Oktató- és gondozó, valamint együttműködő közösség létrehozása Magyarországon.
  • Mentes, egészséges, tudatos táplálkozással, mozgással és a sporttal kapcsolatos könyvek, magazinok, kiadványok létrehozása és fenntartása.
  • Az egészségtelen és rossz táplálkozás, valamint mozgásszegény életmód megelőzése és a szükséges tevékenységek támogatása magazinokkal, rendezvényekkel, eseményekkel és egyéb lehetőségekkel.
  • Hazai és külföldi mentes, egészséges, tudatos táplálkozás és a sporttal foglalkozó egyesületekkel, szervezetekkel, klubokkal és alapítványokkal való kapcsolat kialakítása, közös együttműködések megszervezése és ezek fenntartásának támogatása.
  • Hazai és külföldi intézményekkel, kórházakkal, magánredelőkkel való kapcsolat kialakítása, közös együttműködések megszervezése és ezek fenntartásának, illetve azoknak a támogatása, akik a mentesen táplálkozó és ételintoleranciával élő betegek ellátásával foglalkoznak.
  • Az alapítvány az arra rászoruló és kérelmet benyújtó embereknek a szükséges, mentes és egészséges ételeket, eszközöket – és amennyiben szükséges – gyógyászati segédeszközök beszerzésében anyagilag támogatja, ha lehetséges, akkor megszerzésüket megszervezei, lebonyolítja és felügyeli.
  • Amennyiben lehetőség van rá, szociális támogatásban részesíti az arra rászoruló embereket.
  • Mentes, tudatos, egészséges életmóddal és sporttal kapcsolatos rendezvényeket, előadásokat, piacokat, vásárokat, konferenciákat- és kiállításokat is szerveznek.
  • Adomány, étel és eszköz gyűjtése a rászorulók részére.

Csak ami Kell hivatalos oldala ide kattintva elérhető, illetve Instagramon és Facebookon is megtalálhatjátok őket.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top