Keresés
Close this search box.

Fitten és egészségesen a nyári forróságban is

blank

Egyre több ember számára válik a sport a mindennapok részévé, azonban a nagy nyári melegben hamarabb fáradhatunk el, illetve ilyenkor a megfelelő hidratálásra is fokozottan oda kell figyelni, ami nem csak a szervezetünk, hanem a bőrünk érdeke is. Szerencsére az Amway termékei a segítségünkre lehetnek ezen problémák megoldásában!

Fő a fokozatosság

Mivel a nagy meleg jobban terheli a szervezetet, érdemes a kora reggeli vagy az esti órákban mozogni. Ha kihagyunk egy hosszabb időszakot, óvatosan kezdjünk neki újra, mert a meleg a test hőszabályozását, a szívet, az ereket és a keringést is jobban igénybe veszi. Ettől még nem kell lemondani az edzésről, csak figyeljünk a fokozatosságra.

Az a bizonyos plusz

Mindig azt a bizonyos pluszt keressük, mindenben. Az XS Power Drink új íze megadja azt a plusz lendületet, amire ilyenkor szükségünk lehet. A Kumquat Orange Blast cukormentes és alacsony a kalóriatartalma (egy doboz = 10 kalória), így biztosan karcsúak maradunk vele. Bőséges mennyiségű B-vitamint tartalmaz, ami segít a fáradtság és a kimerültség leküzdésében is.

Hidratálj kívül-belül!

A nagy hőségben szükség van az extra hidratálásra. Sportolás előtt, közben és után is érdemes több folyadékot bevinni, hogy az elvesztett vízmennyiséget pótoljuk, ráadásul bőrünk is több hidratálásra vágyik! A G&H Nourish termékei fenntartják a bőr nedvességtartalmának természetes egyensúlyát. Az irritációmentes, narancsvirág mézet tartalmazó hatóanyag-együttes pedig hűsíti a bőrt, és nyugtatja a száraz, feszítő érzést.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top