Keresés
Close this search box.

Mennyi idő után lehet újból sportolni a mellnagyobbítás után?

blank

A formás, telt keblek a nőiesség szimbólumainak számítanak. A férfiak nagy része előnyben részesíti a formás mellekkel rendelkező nőket, s ez a kisebb adottságokkal rendelkezők gyakran nehezen viselik. A társadalmi nyomás és a férfiaknak történő megfelelési kényszer miatt sokan döntenek a mellnagyobbítás mellett.

A szakemberek rendszeresen felhívják arra a figyelmet, hogy a magánéleti problémák nem fognak megoldódni két implantátumtól, és ha úgy látják, akár le is beszélik az érintetteket a beavatkozásról. Alapvetően a testalkathoz passzoló méretek, melyeknek köszönhetően nagyobb magabiztosságra tehet szert a páciens, jó választásnak bizonyulnak. Hasonlóképpen javasolt a beavatkozás azoknak, akik jelentős aszimmetriával küzdenek, vagy egészségügyi okok miatt van szükségük a plasztikai sebész segítségére.

S hogy mire számíthatnak az érintettek a mellnagyobbítást követően? Mennyi ideig kell kimaradni a munkából? Mennyire lesz fájdalmas a felépülés? Sokan jobban tartanak az altatásban végzett műtéttől, mint az utána következő időszaktól. Tény, hogy utána már a tudat is sokat segíthet, hogy végre egy lépéssel közelebb vannak a vágyott keblekhez. Ugyanakkor némi fájdalomra, feszítő érzésre a mellekben biztosan lehet számítani. Ez néhány napig lesz kellemetlen, majd fokozatosan enyhül. Amint a szervezet megszokja az implantátum jelentette változásokat, teljesen megszűnik az érzés.

Mellnagyobbítás után körülbelül 2 hónapig kell kíméletesebb életmódot folytatni. Az irodai munkához már akár egy hét után vissza lehet térni, de ha úgy érzi magát a páciens, akkor hosszabb pihenés is jó szolgálatot tehet. A fizikai megterhelést viszont az említett legalább 2 hónapig biztosan kerülni kell. A napfürdőzésről és szoláriumozásról is ajánlott lemondani fél évig, hiszen a hőhatás deformálhatja az implantátumot.

A mellplasztikának köszönhetően visszanyerhető a korábbi magabiztosság, vagy olyan önbizalom tapasztalható meg, mely még soha. Az életminőség javításának érdekében a komplexusokkal küzdőknek megéri elgondolkodni a lehetőségen, ami új távlatokat nyithat meg.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top