Keresés
Close this search box.

Mosolygó fogacskák

blank

Idén is felhívja a kisiskolások figyelmét a fogápolás fontosságára a dm – a szeptember 15.-én indult pályázat keretében játékosan kívánja megismertetni a gyerekekkel a szájhigiénia fontosságát a drogérialánc. A 10 fődíjas osztályon kívül az első tízezer pályázó diák fogápolási kezdőcsomagot kap ajándékba.

A dm Mosolygó fogacskák programja játékos formában hívja fel a családok és a pedagógusok figyelmét a fogápolás fontosságára évek óta. Idén újdonsággal is készül a dm: megszületett a program dala az Iszkiri együttes előadásában, a játékos rigmusokból kiderül, mi minden történhet a fogakkal, ha nem vigyáznak rájuk a gyerekek. A dalhoz videóklip is készült, amely szeptemberben a Minimax csatornán látható. A dm 2016-ban pályázatot ír ki általános iskolák elsős és másodikos osztályainak, a pályázat a program dalához kapcsolódik: a diákokat arra kéri a dm, dolgozzák fel a Mosolygó fogacskák program dalát egy kis videó formájában, amelyet egy mobiltelefonnal is elkészíthetnek.

Az első 10 000 pályázó diák fogápolási kezdőcsomagot kap ajándékba, a legkreatívabb 10 pályázó osztály pedig egészségnapot nyer a Minipolisz gyerekvárosba.

A legjobbakról az idei évben közönségszavazás dönt, szavazni a pályázat weboldalán lehet, a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon, ahol a pályázat részletei is elérhetők.

A pályázat időszaka: 2016.09.15-2016. 10.12.

Az edukációs programot a dm törzsvásárlói pontadományozással támogathatják augusztus 11. és szeptember 28. között, cserébe a dm egy foglalkoztató füzetet ad ajándékba, amellyel a gyerekek játékos formában sajátíthatják el a helyes fogápolás alapjait.

A programmal a családok ősszel a Minipolisz gyerekvárosban (09.17., 09.24., 10.01., 10.08.) és a Minimax gyerekhajón (október 16.) is találkozhatnak.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top