Fotó: Ivo Biočina/CNTB

Újabb járat indul Horvátország és Magyarország között

Fotó: Ivo Biočina/CNTB

Ivana Herceg a Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviseletének vezetője örömmel jelentette be, hogy a két ország között tovább növekszik és erősödik a turizmus, ugyanis a Ryanair idén nyáron Zára (Zadar) és Budapest között indít járatot.

Josip Klišmanić, a zadari repülőtér igazgatójának közleményében ez áll: “Rendkívül nagy örömünkre szolgál, hogy a Ryanairrel, Európa legnagyobb fapados légitársaságával együttműködve Budapestre is kiterjeszthetjük desztinációs hálózatunkat. 

Ez lesz az első menetrendszerű járat Magyarországra, Zadarból egyébként összesen 32 Ryanair járat üzemel. A 2020-as turisztikai szezonban a magyar vendégek július elejétől szeptember végéig hetente kétszer repülhetnek majd Budapestről Zadarba. A jövőben további járatokra számítunk az elő- és utószezonban.”

Az ír diszkont-légitársaság gépei júliustól, hetente kétszer repülnek majd az útvonalon, a Ryanair nyári menetrendjének részeként. A légitársaság közlése szerint a járat egészen szeptemberig foglalható budapesti indulással.

Novemberben a LOT jelentette be, hogy Budapestről közvetlen járatot indít egy másik horvát városba, Dubrovnikba, június 7-től (vasárnaponként).

A két járatnyitással a két horvát tengerparti város elérhetősége így jelentőse egyszerűsödik a magyar utazók számára.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top