Fotó: hunsail.hu

Vitorlásverseny a nehéz helyzetben lévő gyermekekért

Fotó: hunsail.hu

Szombaton Balatonakarattyán a Kerekes Regattával kezdődik meg a LáriFári Alapítvány által szervezett, nehéz élethelyzetben lévő gyermekeknek szóló karitatív vitorlásverseny-sorozat.

A rendezvény helyszíne a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központja, a résztvevő hajók egyike a Magyar Honvédség 1. Tűzszerész és Hadihajós Ezred Baja nevű aknamentesítő naszádja lesz.

A MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ közleménye szerint a hagyományteremtő szándékkal elindított kezdeményezés célja, hogy versenyprogramok segítségével, élményterápiás céllal, a lelki rehabilitációt elősegítve egész napos kikapcsolódást biztosítson a bármely okból nehéz élethelyzetben lévő gyermekek és családtagjaik részére.

Az ötödik alkalommal megrendezett eseménysorozat fővédnöke Litkey Farkas, tizenkétszeres Kékszalaggyőztes, világbajnok vitorlázó.

A versenysorozat programja szombaton Balatonakarattyán már délelőtt elkezdődik, a vitorlásverseny mellett a kikötőben változatos parti programokkal, kreatív foglalkozásokkal, játékokkal várják az érdeklődőket – olvasható a közleményben.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top