Keresés
Close this search box.

Sportsérülések, és azok megelőzése

blank

A sportsérülések, illetve azok megelőzése volt a témája a Közösségben az Egészségért program hétfő esti előadásán. Ez volt a második olyan esemény, amelyet a közösségi sport szervezésében bonyolítottak le a Maratonman Depóban.

Előadást tartott Csutka István színművész, táncművész, motivációs tréner, kommunikációs- és marketingszakember, dr. Gál Tibor, a Maratonman üzletvezetője, és nem utolsó sorban a taping terápiáról beszélt Seres Adrienn a Physiotrade ügyvezetője és Pap Andrea gyógytornász.

A Közösségben az Egészségért program keretében mostantól a tervek szerint havonta rendeznek előadásokat, illetve továbbképzéseket. A Közösségben az Egészségért kezdeményezés nagykövetei és tagjai az elmúlt hónapokban több sporteseményt szerveztek és bonyolítottak le. A programnak egyre több aktivitása van, és a közeljövőben több élsportoló is csatlakozik az egyre szélesedő bázishoz. Legutóbb Mányoki Attila hosszútávúszó lett a Közösségben az Egészségért nagykövete. 

Kiknek ajánlott a Közösségben az Egészségért program? Gyakorlatilag mindenkinek, aki szeretne változtatni az életén, és rendszeresen sportolva egészségesen szeretne élni.

Bővebb információk és csatlakozási lehetőség: www.kozossegisport.hu

csutka istvan

Csutka István, motivációs tréner

 

seres adrienn

Seres Adrienn, a Physiotrade ügyvezetője

 

gal tibor

dr. Gál Tibor, a Maratonman Depo üzletvezetője

 

bezzegh krisztian

Bezzegh Krisztián, a Sportime programigazgatója

 

nagykovetek

 

ulrik

Walter Ulrik, a Közösségben az Egészségért program egyik nagykövete

 

zelcsenyi

Zelcsényi Miklós, az Ultrabalaton szervezője

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top