Keresés
Close this search box.
humdaroadshow1

Hajrájában az új hazai szimulátoros- és gokartos tehetségkutató

A héten a győri állomásához érkezett a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. országos autó-motorsport tehetségkutató programsorozata, mely 6-14 éves gyermekek számára került meghirdetésre.

A fiataloknak lehetősége adódik kipróbálni a profi versenygokart szimulátorokat, ehhez a HUMDA versenykamiont kell keresni október 4. és 9 között a győri ETO park előtt! A HUMDA Junior Gokart Challenge 2021-es rendezvénysorozatában kiemelt szerepet kap az elektromobilitás, a gyerekek hibrid és elektromos technológiákkal való megismertetése, a közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi edukáció. Minden helyszínen egy hetet tölt a program, amelyek szimulátoros tehetségkutató időméréssel veszik kezdetüket a hétköznapokon. A legjobb időt futó versenyzők lehetőséget kapnak, hogy valódi elektromos gokartokon bizonyítsák a tudásukat a hétvégi programon.

A szombati Családi Show-t további programok, kiállítások, előadások színesítik: dedikálás a legsikeresebb technikaisport versenyzők részvételével, interaktív közlekedési élményprogramok, Fit4Race képességfejlesztés, versenyautók, versenygokartok és még sok más jármű, kicsiknek és nagyoknak!

Előzetes regisztráció nem szükséges, mindig az adott helyszíneken történik!

A részvételhez a gyermekek számára szülő által aláírt felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése szükséges. A rendezvény ingyenesen, védettségi igazolvánnyal látogatható. A 18 év alattiak is csak védettségi igazolvánnyal, vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt.

A tehetségkutató roadshow rendezvénysorozat záróeseményére Budapesten a Westend bevásárlóközpont főbejáratánál kerül sor október 25-30. között.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top