Keresés
Close this search box.

Juhász Csaba: Azok a kis Bassanoi kanyarok

Kemény mezőnyben negyedikként értetek a szombat esti Célceremóniára.

Juhász Csaba – Juhász Zsolt
CRASH-MEN TEAM KFT
Renault Megane RS Turbo
Rally Citta di Bassano
2014.09.25-27.

Tíz gyorsasági futamot kellett teljesíteni az Alpokban. Egyet pénteken, kilencet szombaton. Volt olyan szakasz ahol háromszor is mentetek testvéreddel, Zsoltival.

Kemény mezőnyben negyedikként értetek a szombat esti Célceremóniára.
Mesélnél ezekről a gyorsokról?
– Technikás, sok kanyarral tűzdelt szakaszok voltak, amik nagyon igénybe vették a gumikat. Ezek a pályák nem feküdtek annyira a Megane-nak, mint a Toscana-i gyorsaságik, ezért most nem tudtuk felvenni a versenyt a négykerék meghajtású autókkal.
Sajnos az első négy szakaszon volt egy pici elektronikai problémánk, aminek következtében nem mindig működött az ALS. Ezt később a szervizesek orvosolták, ezért a második körben tudtunk is javítani az időkön, de ez is kevés volt ahhoz, hogy felállhassunk a dobogóra.

Hogy tetszett a rendezés, a hely, a szervizpark, a légkör?
– A szervezés tökéletes volt, mint mindig, jó hangulatban végezték munkájukat a sportbírók és a rendezők. Bár hozzá teszem ez a Mitropa futamokon nem újdonság.

A Valstagna nevű gyors szinte megszámlálhatatlan kanyarral várt benneteket. Mennyire lehetett tempót menni ilyen szakaszon?
– Ez a szakasz volt a leghosszabb. Egy jó minőségű aszfalt gyorsasági, rengeteg erős kanyarral és 14 visszafordítóval. Az időjárás előrejelzés, mely 21 fokot jósolt, ellenére 33 fok meleg volt. Ennek köszönhetően ezen pályán, szinte elolvadtak a gumik. Ez volt talán az egyik oka, hogy lemaradtunk a többiektől. Mi közepes gumit vittünk, szerintem a kemény keverék előnyösebb lett volna. Miután a gumik ezen a gyorson elhasználódtak utána már sajnos a másik két szakaszon sem volt jó a tempónk.

A rajt és célceremónia a helyi várban került megrendezésre. Mennyit láttatok a várból?
– A várból nem túl sokat, mert mind a rajt, mind pedig a cél sötétben zajlott. A verseny sűrű időbeosztása miatt, pedig nem igen van időnk városnézésre.

Legközelebb hol láthatunk versenyezni?
– Az ADAC 3-Städte-Rallye Rally lesz a Mitropa következő és egyben utolsó futama, itt biztos, hogy indulunk. Mivel háromszor vettünk részt ezen a versenyen és még sosem értünk célba, ezért ez a futam különösen nagy kihívás számunkra.

Köszönjük Partnereink segítségét!
www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen – Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car – Tools Kft. Mahiti Kft. Észak – Trend – Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex – D, T-Rental. Profi – Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft. Öko Transz. Maldon Kft. Unify Plus Kft. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft. Product T-Pride Kft. Oldpit Kft. R-Pex2000 kft. Andrezol-net Kft. www.madeinmiskolc.hu. H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Digit-Center Kft. www.infovaros.hu. Max Transport. Szenzortechnika. Baromfiudvar 2000 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu. Balogh és Fia Trans Bt. Horváth Kft. Távit Kft. Autó M3 Szervíz és Diagnosztika. T-Rental. Indura 2006 Kft. D.D-Z.- MED Kft. Szamsped Transz Kft. Best Tyre Kft. Technor 93 Kft. R-salus Kft, Schönherz Iskolaszövetkezet, Barton 07 Kft, Vivifer.hu, Flotál Kft, www.flotal.eu/kapcsolat, DruszAgro, Hunola Kft, TT Sped kft. DSG Tervezőiroda Kft, Natrur Gold Farms Kft
– Hajósi Miklós –
www.hajoka.hu

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top