Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Felipe Massa)

Massa le volt nyűgözve a Formula E-s tesztje után

Fotó: Facebook (Felipe Massa)

A Williams versenyzője, Felipe Massa úgy nyilatkozott, hogy a legutóbbi Formula E-s kirándulásakor – amely a Jaguar Racing jóvoltából valósulhatott meg – egy egészen új, számára még teljesen ismeretlen élményben lehetett része.

A brazil pilóta még az előtt kezdett nyitni a Formula E felé, mielőtt a Williams visszahívta volna a Forma-1-be a 2017-es szezonra, miután az egyik pilótájuk, Valtteri Bottas a Mercedeshez igazolt.

Arról nincsenek nyilvánosságra hozott adatok, hogy a tesztre pontosan mikor és hol került sor, azonban Massa most nyilvánosan is megköszönte a Jaguárnak az esélyt. „Szeretnék a Jaguárnak köszönetet mondani azért, hogy biztosították számomra ezt a lehetőséget” – idézte a brazilt az Autosport. „Hatalmas élmény volt számomra egy Formula E-s autót vezetni, teljesen különböző volt minden eddigi járműtől, amit eddigi életem során vezethettem.”

„Más az ereje, a fékek, a gumik és a leszorítóerők – pont ezért egy teljesen más vezetési stílust igényel. Boldog vagyok, hogy ezt megtapasztalhattam és tanulhattam. Összességében egy elég jó nap volt.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top