Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Stoffel Vandoorne)

Vandoorne kész belépni az „ismeretlenbe”

Fotó: Facebook (Stoffel Vandoorne)

A McLaren teszt- és tartalékpilótája, Stoffel Vandoorne úgy fogalmazott, hogy ebben az évben egy lépést tesz az ismeretlenbe. A belga autóversenyző idén Japánban, a Super Formula bajnokságban méretteti meg magát.

Mivel a tehetséges, 23 éves pilóta idén nem kapott bizonyítási lehetőséget a Forma-1-ben, így kénytelen volt új kihívásokat keresni.

„Kissé úgy érzem, mintha az ismeretlenbe tennék egy lépést. Mindemellett egy kiváló csapatba kerültem, ugyanis a Docomo Team Dandeliont a legjobb Honda csapatok közé sorolják. Remek eredményekkel rendelkeztek az utóbbi években és úgy érzem, hogy a lehető legjobb helyen leszek ahhoz, hogy a Hondát támogathassam. Mindemellett ez egy elismert bajnokság, amiben nem csak japán, de európai pilóták is képviselik magukat. 

Úgy gondolom, nehéz dolgom lesz, ha le akarom győzni őket, de a munkámat mindig elvégeztem más sorozatokban is. Nehéz megmondani, hogy milyen eredményre számíthatok, de az a legfontosabb, hogy versenyezhetek és készen állhatok a 2017-es esztendőre” – zárta gondolatait Vandoorne a GPUpdate.net-nek adott interjújában.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top