Keresés
Close this search box.

Veronika Vanyova és Boldizs Bence a poleban

blank

Újra a Slovakiaringen versenyzik a Hankook Racer Cup mezőnye, melynek pénteki időmérője a várakozásoknak megfelelően zajlott. A hazai pilóták érvényesítették helyismeretüket, így a Lotusoknál a leggyorsabb köridőt Veronika Vanyova érte el, másodikként érkezett György Anett, majd Ivan Lexa és Tomas Bizub.

A Swiftek versenyében az áprilisi futamot kihagyó Boldizs Bence végzett az élen, Báldi Gergővel és László Martinnal a nyomában. Őket sorrendben csupán egy hajszállal Kismarty-Lechner Gábor és Somogyi Márk követte. A nagyon szoros köridőket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a harmadik és a nyolcadik hely között három tized másodperc volt a különbség.

Az eredmények is mutatják, hogy az újoncokat leszámítva ebben a mezőnyben mindenki jól ismeri a Slovakiaringet, azonban a helyismeret ezen a pályán mit sem ér, ha nagyon jó a szélárnyék… Ezen a futamon most mindenkinek arra kell törekednie, hogy ne hibázzon, és jól kihasználja a szélárnyékot. Ennek tükrében holnap egy nagyon izgalmas és kemény meccs várható a Hankook Racer Cup mezőnyére!

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top