Keresés
Close this search box.

Egy igazi klasszikus következik!

A hétvégi, Midex Cered Rallysprint futamon a Laroco MSC kettőse, Budavári Zoltán és Kovács Szabolcs is rajthoz áll.

Budavári Zoltán – Kovács Szabolcs
Laroco MSC
Mitsubishi EVO IX. RS
MIDEX Cered Rallysprint. 2014.04.12.13.

A hétvégi, Midex Cered Rallysprint futamon a Laroco MSC kettőse, Budavári Zoltán és Kovács Szabolcs is rajthoz áll. A mostani, már a harmadik aszfaltos versenye lesz a 2014-es évadban a Mitsubishis kettősnek. A ceredi futam is azt a célt szolgálja, hogy a pilóta és a navigátor minél jobban összebarátkozzon a számukra még mindig új N csoportos Lancerrel.
A ceredi szakasz egy igazi klasszikus, e nélkül nem is rendeztek Salgó, vagy Eger Rallye-t. Az elmúlt években pedig a nyomvonalat is felújították, az aszfalt minősége is kiváló!
A mezőny erősségére sem lehet panasz, hisz a villámgyors szlovák tehetség Thomas Ondrej, az idén a Rali Világbajnokságon versenyző Lukács Kornél és az RTE 2013-as bajnoka, Vincze Ferenc is tiszteletét teszi a hétvégi viadalon.
A verseny ősztávja 48.8 kilométer. A résztvevők kétszer, oda – vissza irányba teljesítik majd a Cered – Zagyvaróna szakaszt, azaz 4 gyorsasági szakaszt vár a mezőnyre.
Budavári Zoltán:
Szeretem ezt a versenyt, közel is van. Cered – Zagyvaróna egy nagyon jó rali pálya, Magyarország egyik legjobb gyorsasági szakasza, technikás és a rendezvény is nagyon jól szokott sikerülni.
A mostani hétvégének azzal a céllal vágunk neki, hogy minél többet menjünk az autóval, gyűjtsük a kilométereket, még jobban összeszokjunk a navigátorommal, Szabolccsal. Komoly és erős ellenfelünk is lesz Lukács Csucsu személyében, aki egy R4-es Mitsubishivel indul ezen a versenyen. Nagyon várom már a hétvégét, szerintem jó kis derbi lesz!
– Mamprobi Media –

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top