Keresés
Close this search box.

Jet-ski – Több nemzet versenyzői is indultak az ITM Kupán

blank

Nemzetközi mezőny indult a jet-ski idénynyitón. A Magyar Jet-Ski Szövetség információi szerint hét nemzet versenyzői vettek részt az országos bajnokság első futamán Dunaharasztiban.

Czeller Béla elnök elmondta, idén is mozgalmas szezonjuk lesz. „Dunaharasztiban az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott ob-futammal megkezdődött a szezon. Ezt követi június 4-6 között az ónodi futam, aztán egy rangos nemzetközi eseménynek lehetünk a házigazdái. Július 15-18. között ismételten hazai rendezésű Európa és Junior Világbajnoki futam lesz a Nyíregyháza melletti Leveleki tavon” – mondta az elnök.

A dunaharaszti verseny zártkapus volt, de a sportvezető reménykedik abban, hogy hamarosan lehet nézők előtt is rendezni viadalt. „Igyekeztünk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy kiszolgáljuk a közönségünket. Élőben lehetett követni az ob-t a szövetség oldalán, illetve a Nemzeti Versenysport Szövetség közösségi portálján is, de az igazi az, amikor a helyszínen szurkolhatnak a nézők. Bízom benne, hogy a világversenyt már nézők előtt bonyolíthatjuk majd le” – tette hozzá Czeller Béla.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top