Keresés
Close this search box.

Massa bizonyít új csapatának

Felipe Massa csak úgy szárnyal!

Felipe Massa csak úgy szárnyal! A 32 éves brazil versenyző az utóbbi futamokon remek formát mutatott és ez nem lehet véletlen: szemmel láthatóan megkönnyebült, hogy jövőre nem a kiemelkedően magas elvárásokkal rendelkező Ferrarinál fogja róni a köröket, hanem a valamivel lazább, ámde szintén legendás istállónál, a Williamsnél falja majd a kilométereket.

A pletykák arról szólnak, hogy Massa három éves szerződést írt alá az angol istállónál, viszont az biztos, hogy 2015-ig a Williams színeiben fog a királykategóriában rajthoz állni.

A brazil így nyilatkozott az AUTOSPORT-nak: „A legfontosabb dolog, hogy a Williams akart engem. Ez azért is jó dolog, mert egy olyan istállóhoz kerülök, amelyiknek tényleg szüksége van a rutinomra, tapasztalatomra és a szakmai tudásomra, egyszóval nagyon örülök. A szezon második felében végzett munkámmal és teljesítményemmel elégedett vagyok és nagyon várom az utolsó két Ferraris versenyemet. Rendkívül motivált vagyok és készen állok arra, hogy jó munkát végezzek a Williamsnél. Véleményem szerint sokat adhatok az új csapatomnak, hiszen az olasz istállónál eltöltött nyolc szezonom alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, amit magammal tudok majd vinni a Williamshez is. Tisztában vagyok a képességeimmel és tudom, hogy sokra vagyok képes, főleg a szabályváltozások közepette. A választásommal teljes mértékben elégedett vagyok és készen állok arra, hogy a lehető legtöbbet nyújtsam majd a Williamsnek és a tudásom legjavát beleadjam. Készen állok egy hosszútávú együttműködésre és a kemény munkára az angol istállónál. Nem csupán egy egy évre szóló szerződésről van szó, hanem egy több éves megállapodásról.”

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top