blank

Még három évig marad a Forma-1 élén Ecclestone

blank

Bernie Ecclestone úgy nyilatkozott, hogy kérésre még további három évig fog maradni a Forma-1 élén, ezen időszak alatt pedig a Liberty Media indítványozza a CVC Capital Partners részvényeinek átvételét.

A Liberty Media egy amerikai szórakoztatóipari cég, amely úgy tűnik, hogy hamarosan megállapodik a CVC Capital Partnersszel, amely jelentős részesedéssel bír a Forma-1-ben.

A hírek újabb találgatásokra adtak okot az F1 vezetőjével, a 85 éves Ecclestone jövőjével kapcsolatban, aki már több, mint fél évszázada érdekelt a sportban, és majdnem negyven éve vezérigazgatói szerepet tölt be. “Azt akarják, hogy még három évig legyek itt” – nyilatkozta Ecclestone a Reuters hírügynökségnek, mielőtt válaszolt volna arra a kérdésre, hogy a bejelentés időkeretével kapcsolatban mikor lehet majd pontosabb információkat tudni. “Őszintén, nem hiszem, hogy ezt most bárki meg tudná mondani; beleértve a barátaimat a Libertynél, és Donaldot (Donald Mackenzie, a CVC elnöke – a szerk.).”

Ecclestone mindemellett hozzátette, hogy nem lesz ott a Szingapúri Nagydíjon, hiszen akkora tervezik a tárgyalások lezárását. Elmondása szerint a CVC vezetősége szeretné, hogy legyen ott a helyszínen és segítse a munkájukat, majd hozzátette, hogy a jelen helyzetben nem engedheti meg azt magának, hogy öt-hat napot távol legyen az ügyek intézésétől.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top