blank

2 év után újra a Mátrai verseny

blank

Közel 3 hónap után újra a versenypályán a North Racing versenyzője Erdélyi György, akinek most Zachár László navigál a hétvégi MARB Északi régió 5. futamán, a Cannabis Mátra Rallyen. A már jól ismert Suzukival támadnak, de új külsővel.

Miért éppen ezt a versenyt választottad és nem egy Rallye2es futamot?

Tavaly is sajnáltam, hogy nem én indultam rajta, csak a Suzuki képviselte a csapatot, hiszen Szóda Ákos ment vele. Nagyon élveztem 2014-ben Gyurcival ezt a versenyt, és nem tudhatom, mit hoz a jövő, ezért döntöttem úgy, hogy idén nem hagyom ki.

Mi történt ISEUM óta a Suzukival?

Sok dolog történt vele, az egyik leglátványosabb, hogy új külsőt kapott. Ezen felül a futóművet babráltuk, hiszen az ISEUM kellőképpen megviselte, szóval volt rajta mit dolgozni. Szuromi barátom idén pedig folyamatosan a motorteret bújja, hogy minél jobb legyen a vas, reméljük ez most is sikerült. A lényeg, hogy felkészítettük a versenyre, a hétvége kihívásaira, már csak a rajtra várunk.

Hogy-hogy most Lacival a jobb1-ben indulsz?

Vele még nem nagyon mentem, így gondoltam egy játékos hétvége a számára is jó lehet és egy kis navigátori tapasztalat nem árthat egy pilótának, főként hogy csak idén kezdte a pályafutását zártpályás versenyeken, mint FRT és szlalom. Gyurci barátom pedig már végre a saját autójával áll rajthoz, mint pilóta versenyezhet újra, így vele most nem számolhattam. De örülök, hogy ez így alakult, legalább összemérhetjük az időnket, melyikünk megy jobban, igaz FRT-n már harcoltunk egymás ellen, és Gyurci nyert, de azóta már a kis Suzuki is fejlődött.

Mi a terved a hétvégét tekintve?

Mivel Lincences kategóriásban indulok nem túl sok, hiszen nem értékelt kategória, viszont szeretném magam jól érezni. Ha hasonlóan jól sikerül, mint 2014-ben a Ladával, akkor maximálisan elégedett leszek, csak hengerfejes ne legyen a Suzuki ez az egy része kimaradhat.

Köszönöm a riportot és sok sikert a versenyhez!

Partnereink:

P92 RDI Kft., Art Deko Line Kft. – A szín vonala, Formula – Autósportmagazin, Multicash Kft., PRINT Profi, North Racing, Tomi Sütöde Kft. – A barátság összeköt, IEJ Zrt. – Így élj jobban, www.sfemkovacs-lakatos.hu, www.fodoraukcio.hu, Cannabis Energy Drink, Gumicentrum Kft., Centrum Logistic Kft. Göd, Centrum Oil Kft. Göd, Festék Mester Kft., Creditstream Consulting Kft., Hús-Hentesáru Nagykereskedés Malac és Más kft., Stockbauer Tanácsadó Kft., Resistance Kft. – Hegesztéstechnika, Szuromi Racing, C-telep Kft., Gumisember, Moha-Gép Kft., Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Villámszer Kft., 3DreamSoft – Informatikai Szolgáltató Kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top