Keresés
Close this search box.

A legkedvesebb verseny

Szvatek Zsolt és Török Attila a Maricsek Racing Team színeiben vág neki a 18. Mikulás Rallye-nak.

Szvatek Zsolt és Török Attila a Maricsek Racing Team színeiben vág neki a 18. Mikulás Rallye-nak. A pécsi kettős egy A csoportos Mitsubishi Lancer EVO VI/IX-t állít csatasorba a veszprémi murvákon.
Szvatek Zsolt zsinórban az ötödik alkalommal áll rajthoz a Mikulás Rallye-n. Érdekesség, hogy a pécsi pilóta 2010-ben, pont a Mikulás Rallye-n ült életében először négykerekes, turbós versenyautóban.

Szvatek Zsolt:
A Mecsek Rallye-n már mentünk ezzel az autóval. Akkor ültem benne először és rettenetesen tetszett! Nagyon jól viselkedett, jól fordult aszfalton, klassz volt. Biztosan jó lesz a murván is. Várom már a Mikulás Rallye-t, szeretem ezt a versenyt, szeretek murván menni. Harmincnégyes szűkítő lesz a Mitsubishiben, a P2-16-os kategóriának megfelelő autóval fogunk rajthoz állni. Az időeredményekkel nem akarok foglalkozni, persze azért megnézzük őket, de a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat és célba hozzuk az autót. Az eredmény csak másodlagos részünkről, pláne úgy, hogy ebben az évben csak kétszer ültünk versenyautóban, murván meg utoljára pont a tavalyi Mikulás Rallye-n.
A három gyorsból kettőn már mentünk. A Kislőtér gyorsasági nagyon tetszik, szeretem a ritmusát. A Gyárteleppel régebben nem volt különösebb problémám, viszont tavaly valahogy nem sikerült ráéreznünk. Kemény gumikkal mentünk ki, ami akkor komoly hiba volt, ezeken a hibákon idén próbálunk javítani, megfelelő abroncsokat választani. Várjuk a versenyt és szeretnénk jól érezni magunkat.
– Mamprobi Média –

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top