blank

Balszerencsés defekt az utolsó gyorson

blank

Szoros csatában, de végig magabiztosan tartotta a második helyet az Ózd Rallye-n a Vincze Ferenc – Bazsó Attila kettős.

Az utolsó, ceredi szakasz előtt még a győzelemre is volt esélye az S-Motorsport párosának, de egy defekt keresztülhúzta a csapat számításait, így a szezon második futamán az ötödik pozícióval kellett beérnie a Skodás duónak.
Az Ózd Rallye szombati versenynapján az első és a második körben is fékprobléma hátráltatta az S-Motorsport kettősét, Vincze Ferencet és Bazsó Attilát. A szervizcsapat kijavította a hibát és a harmadik körben már nyugodtan, a saját tempójában autózhatott a Skodás páros.
„Viszonylag jól teljesítetünk, annak ellenére, hogy az ózd környéki pályák annyira nem fekszenek nekem, de az időeredményeink rendben voltak, mindössze 4.8 másodpercre voltunk lemaradva Hadik Banditól a nap végén. Próbáltunk gyorsan menni, de igazából nem volt egy kalandunk sem.”
A második versenynap egyértelműen a győzelemért autózott a Fábiás páros. A rövid szakaszokon, Vizsláson és Sámsonházán csak minimális különbségek alakultak ki Vinczéék és az ellenfelek között, az ózdi futam sorsa a leghosszabb, ceredi pályán dőlt el. Az utolsó gyors előtt a Skodás duó hátránya 6.8 másodperc volt a versenyt vezető Hadikékkal szemben, de a 14. szakaszon beütött a krach az S Motorsport párosa számára.
„Nagyon szerencsétlenek voltunk. Tavaly már jártam így, hogy a Power Stagen vesztettem el két helyet a Székesfehérvár Rallyen. Sajnos ez most megismétlődött. Defektet kapni egy ilyen szakaszon, mint Cered, ahol jó minőségű az út, szinte hihetetlen. Szomorúak vagyunk azért, mert végig partiban voltunk az első helyért. Hadik Bandi sem volt megfoghatatlan, 6.8 másodpercre volt az utolsó szakasz előtt. Úgy álltunk oda a rajtba, hogy megpróbáljuk ledolgozni a különbséget, megyünk, ahogy tudunk, hátha meg tudjuk fogni Andrásékat. Sajnos defekt lett a vége, így visszaestünk két pozíciót és ötödikek lettünk. A Cered előtti két gyorsot meg tudtuk nyerni, elkaptuk a fonalat és ezt a tempót akartuk tovább vinni. Jól indítottunk, de annyi kanyar van Cereden, hogy defekttel egyszerűen nem lehetett gyorsabban jönni. Volt olyan forduló, ahol szinte egyesben alig tudtunk befordulni, annyira túrta az orrát az autó, mert már felnin volt a kerék. Ilyen a rally, most balszerencsések voltunk, de Szombathelyen megpróbálunk visszavágni!”
Köszönjük a bizalmat a partnereinknek: GALAXY, FULL – HÚS Kft., Zöld Út Építő Kft., Petrovics Csaba CNC, Spedition BDF Kft., Confector, KOMPAK Trans Hungary Kft., Tachográf Control Kft., BULATH Sped Kft., Origo Pack Kft., Kompakt Invest Kft., JENOX, NORTH FORCE HUNGARY Kft., Ducati, Pannónia Nyomda Kft., Hállás Partner, Fuvinfo Iroda Kft., HARTMANN építész Kft., JUHÁSZ és TÁRSA Auctor Bonus Kft., JÁNOSIK, GK Kontakt, BOBO Kft., Minden ami vasút, Gordiusz Gépipari Kft., ALEN – VÉD. Prémium Kakas Hungary KFt.
Közzétette: Tritón Reklám Kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top