Keresés
Close this search box.

Búcsúverseny, egy korszak lezárása

blank

Az év utolsó versenyére készül a SOLID Racing Team. Két autóval képviselik a csapatot.

 

SOLID Racing Team – Szilaveszter Rally, 2016.12.27-29.
Kondella Péter – Kondella-Fülep Edina, Mitsubishi Lancer Evo. IX.

Gyenes András navigátorával egy 1200-as ladával, míg Kondella Péter a csapatvezetővel, Kondella-Fülep Edinával, a már jól megszokott Evo IX-essel gyűjtik a kilométereket.

Az Ózd rallyval véget ért az idei bajnoki sorozat, mely kicsit hiányos volt a részünkre, de azért sikerült pár futamon és külföldön is indulnunk. Minden méter egy álom ezzel az autóval, ezért nagyon várjuk, hogy újra menjünk vele. Edina a Baranya kupán ült mellettem, és mivel Arnold idén is Nagy Norbival indul, ezért nem is volt kérdés, hogy helyére újra Edina üljön. Minden lehetőséget kihasználunk a közös versenyzésre. Ez a futam csak a nézők és a saját szórakoztatásunkra van szentelve. 2016-ban az utolsó és egyben a búcsú versenyünk is, mivel típust és kategóriát is váltunk, ezért szeretnénk méltó módon lezárni az Evo-s korszakot, amely nagyon szép emlékeket és élményeket adott nekünk, mondta Kondella Péter az idei záró futam előtt.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Triumph Adler; EGROKORR Festékipari Zrt.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; Dokutech Center Kft.; Fest Group Kft.; Ital Logisztika Kft.; EuTrust Szerviz Kft.; Moral-Design Kft.; Mr. Kool Kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top