Keresés
Close this search box.
Fotó: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella)

Emlékezetes futammal zárná a szezont a Pro Racers duója

Fotó: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella)

A 2017-es bajnoki szezon a már-már legendásnak számító Eger Rallyeval fog zárulni. Mivel a lényegi kérdések már eldőltek, így sokkal inkább egyfajta örömautózással fog felérni a Pro Racers párosának az idei utolsó verseny.

Noha idén igencsak felemásra sikeredett a szezon a Pro Racers duója számára, Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón ennek ellenére a pozitívumokra helyezi a hangsúlyt a hétvégi idényzárón, az Eger Rallye-n. A Mecsekben bemutatkozott teljesen megújított Ford Fiesta R5-össel mindenképpen szeretnének emlékezetesen búcsúzni a 2017-es bajnokságtól. Nagyon szeretnek az Eger környéki pályákon versenyezni, annak ellenére, hogy két esztendeje két defektet is kaptak az első nap, aminek következtében lecsúsztak a győzelemről, míg tavaly a harmadik helyen végeztek, ami nem volt rossz eredmény annak a tükrében, hogy ekkor próbálhatták ki versenykörülmények között a Ford Fiesta R5-öst. Kazár elárulta, teljesítményével szeretné megidézni a 2013-as egri viadalt, amit remek versenyzéssel nyert meg.

„Számunkra most az a legfontosabb, hogy egy emlékezetes teljesítménnyel zárjuk le az idei bajnokságot. Idén az első pillanattól az utolsóig a maximumon szeretnénk teljesíteni a versenyen, és ebben a remekül felkészített és az egyre jobb formát mutató Ford Fiesta R5-ös is hozzásegíthet minket. Úgy érzem, megvan az esélyünk arra, hogy akár idei legjobb eredményünket is elérjük itt Egerben. A hétvégén mindenképpen szeretném megidézni a 2013-as Eger Rallye-t, amikor sikerült itt nyernem. Egy jó bajnoki szezonzárás mindenképpen meghatározhatja a jövő évi felkészülésünket. Az idei esztendő legjobb viadala lehet a mostani, és azt remélem, rengeteg néző előtt bizonyíthatjuk be, igenis a legjobbak között van a helyünk” – jelentette ki a Pro Racers versenyzője, aki Egerben szeretné megszerezni az abszolút 5. helyet, amitől jelenleg két pont választja el.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top