Keresés
Close this search box.

Ha eső lesz, akkor csak játszani fogunk

blank

A 11. Eger Rallye sikerei és egy kis pihenés után újabb lendülettel indul neki a hétvégi ORC futamnak, a 22. Miskolc Rallye-nak a Speed Rally Team versenyzőpárosa Novák Balázs és Jagadics Gábor.

 

Mennyire ismertek számotokra ezek a szakaszok?

Egyet ismerünk egy jó pár évvel ezelőtti sprintről, az pedig a Sáta-Sáta, a többiről csak belsőkamerás felvételt néztünk, de jónak tűnik. Hasonlóak, mint a Parádsasvár –Szuha szakasz, csak kicsit jobb minőségű az aszfalt, úgyhogy ezek alapján nekem fekszik a pálya, de meglátjuk, mit tudunk belőle kihozni.

BMW felkészítve a hétvége kihívásaira?

Ez nem kérdés. Azért Eger Rally viszontagságai által keletkezett problémákat megoldottuk, M3-as fékek kerültek fel előre, csapágyakat cserélgettünk, meg még néhány apróságot. Az a fontos, hogy a BMW felkészítve a Miskolc Rallye-ra, ahogy mi is.

Az előző hétvégi sprintnek sem tett jót az eső. Mi lesz veletek, ha esőben kell versenyezni?

Nem félünk mi az esőtől, de akkor nem sietni csak játszogatni fogunk a pályán. Lesz még futam ebben a bajnokságban. Egerben jól bekezdtünk, így ha az időjárás közbeszól, akkor belefér egy kis lazaság. Azért beszéltem a Hankookosokkal és berendeltem intermediákat, mert nem hagyunk semmi a véletlenre. De a tavalyi Kisvaszari verseny után nem szeretnék fával találkozni.

Akkor, ha az időjárás is úgy akarja ismét a dobogó a cél?

Nem mondom, hogy nem szeretnék jó eredményt elérni, de valóban, ha az idő is úgy akarja, akkor nyomjuk neki, ameddig a BMW bírja és felállunk a dobogóra, ha nem az sem lesz baj, Talán egy kis könnyebbség, hogy most 6 gyorsaságit kell teljesíteni.

Köszönöm a riportot és sok sikert a versenyhez!

Partnereink:

Jász és Jász Kft., Thispoint Kft., Szolnok Tej Kft., Szolnok Tej kereskedőház, Pet-Pack Kft., Susánszky és Társa végrehajtó Iroda, Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, Strapa- Pack Kft., Floortech Kft., Copy&More Kft., Evocool STI Holding Kft., Masterkool, Golf Kft, Index Kft, Villámszer Kft., Keveland Kft., Marso Kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top