Keresés
Close this search box.

Segítsünk, hogy segíthessenek!

blank

A Special Rescue Team telephelye és a műhelynek helyet adó családi ház tetőtere a héten szinte a földdel vált egyenlővé…

A műhelyben még most is folyik a tűzrendészeti vizsgálat, hogy mi okozhatta a tüzet, de amin sajnos nem változtat már semmi: a Special Rescue Team két autója és rengeteg életmentő felszerelése is a lángok martalékává lett.

A speciális mentésre szakosodott csapat több, mint 12 éve kezdte a munkáját, Németh Szilvia vezetésével a Hungaroring és néhány rendezvény kivételével szinte a komplett hazai autósport minden rendezvényének helyszínein végzik szakszerű munkájukat. Akinek egy autósport verseny alatt versenyzőként az elmúlt években szüksége volt mentésre, az biztosan találkozott velük.

Most nekünk kell rajtuk segítenünk!

Két autójuk és majdnem 20 millió forintnyi felszerelésük veszett oda. A képeken látszik, hogy teljesen megsemmisült a csapat zászlóshajójának számító Toyota Land Cruiser Prado, melyben olyan felszerelések voltak, mint például az 5 millió forintot érő, Magyarországon egyedüli akkumulátoros erővágó, aminek a segítségével forró utas és motortérben is tudtak életmentő beavatkozásokat végezni, ha a sors úgy hozza. És már hozta úgy sajnos…

Németh Szilvia a csapat vezetője nem olyan típusú ember, aki szeret kérni, de az elkeseredett hangjából kiderült: most tényleg nagy a baj!

Például Szilvia fiának, aki a tetőtérben lakott, mindene odaveszett és a csapat a napi egyéb munkáját is nehezen tudja elvégezni külső segítség nélkül.

De el fogják tudni végezni ezután is, ha mi is segítünk nekik! 

De miben is tudunk segíteni?

Elsősorban, anyagiakban pénzzel!

A közhasznú egyesület alábbi számlájára érkező minden befizetett anyagi támogatásról tudnak hivatalos igazolást adni, amivel az adóalap csökkenthető:

Speciális Mentési Egyesület
Bankszámlaszám: 11715021-20000246
Adószám: 18296257-1-42

De ezen kívül minden mással is!

Például:

– muszáj lesz új/használt pick up és / vagy terepjáró gépkocsit vásárolniuk, ehhez jó árral, jó hitelkonstrukcióval, kapcsolatokkal
– számítógéppel, informatikai eszközökkel
– egyéb például egészségügyi mentéshez, tűzoltáshoz használatos felszerelésekkel
– jó szóval, bíztatással…

Németh Szilvia elérhetősége: +36 30 952 7587, nemethszilvia@specialrescue.hu

Minden lehetséges számukra nyújtott segítséget a SPORTIME Magazin csapata nevében is megköszönünk!

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top