Keresés
Close this search box.
Fotó: Opel Dakar Team

Egy új korszak kezdődött

Fotó: Opel Dakar Team

Az új színek rendszerint egy új korszak kezdetét jelentik – ez az Opel Dakar Team esetében sincs másként.

Kék, sárga és piros – ezek az Opel Mokka új színei. Szalay Balázs és Bunkoczi László autója már javában úton van Moszkva irányába, ahol a páros pénteken elrajtol vele a tízezer kilométeres Silk Wayralin.

„Úgy éreztem, ideje váltani – árulta el Szalay Balázs, amikor a Mokka új színeiről kérdezték. – Lezártam egy korszakot, s az új színekkel újat nyitottam, remélem, szerencsét hoznak. A sárga egy kicsit rikító, de legalább feltűnő lesz vele az autó, és ez az Opel színe. A kétféle kéket azért választottam, mert azok a lányaim kedvenc színei. A piros pedig adott volt.”

S hogy mit szólt mindehhez Bunkoczi László?

Nos, ő sokkal racionálisabban közelítette meg a témát.

„A váltás apropója megvolt, hiszen a hatalmas bukásunk után nemigen volt olyan ép eleme a karosszériának, amelyet érdemes lett volna újrafesteni, úgyhogy egyszerűbb volt újat tervezni – mosolygott az összességében szerencsésen megúszott élményen Bunkoczi. – A szervizes fiúk fantasztikus munkát végeztek, nem egészen két hónap alatt újra felépítették a versenyautót – nagyon büszke vagyok rá, hogy sikerült, fantasztikus teljesítményt nyújtottak…”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top