Keresés
Close this search box.

Együtt folytatják!

Michelisz Norbert és a Zengő Motorsport a MOL Group kiemelt támogatásával 2015-ben a WTCC dobogójára tör!

 

Michelisz Norbert és a Zengő Motorsport a MOL Group kiemelt támogatásával 2015-ben a WTCC dobogójára tör!

Az alábbiakban a stratégiai szereplők és a partnerek véleményét, nyilatkozatait gyűjtöttük össze egy csokorba; beszéljenek a tűzhöz legközelebb álló emberek az idei szezonról.

Kelenvölgyi Ágnes, a MOL Csoport szintű szponzorációs vezetője: Norbert a túraautó-világbajnokság egyik legjobb versenyzője, mi pedig örömmel támogatjuk és adunk lendületet ahhoz, hogy ambícióit követve világbajnokká váljon. A vállalat egyébként is szorosan kötődik a motorsporthoz, hiszen a Csoport tagvállalataként a Panta Distribuzione S.p.A. a WTCC hivatalos üzemanyag-beszállítója. Az együttműködésben is megjelenik a MOL Csoport vállalati törekvése: a Csoport kiemelkedő tehetségeket és sportolókat támogat álmaik, életcéljuk valóra váltásában – ahogy a sportban, úgy az üzleti életben, az olaj- és gázipar területén is.

Szabó Gábor, a Honda Hungary képviselője: A holtszezonban több alternatíva is felbukkant a sajtóban Norbi idei évét illetően. Mi a Honda márka képviselőjeként mindegyik lehetséges irányvonalat támogattuk, üdvözítettük. Azt gondolom, ez teljesen érthető, hiszen ha Norbi még szorosabbra fonja a köteléket márkánkkal, számunkra az is pozitív irányvonal, és ha honfitársként gondolunk a Zengő Motorsportos folytatásra, akkor annak is nagyon örülünk, hogy az eddig is sikeres magyar egység együtt folytatja és még komolyabb babérokra törhet. – jelentette ki Szabó Gábor a Honda Hungary képviselője, majd így folytatta – A motorsport részlegünk kifejezetten nagyra tartja Norbi képességeit és eredményeit, és emellett márkánk vezetői nagyra értékelik a Zengő Motorsporttal felépített partneri viszonyt is. A kettő kombinációja pedig azt eredményezi, Norbi és a csapat előtt megnyílik a még szorosabb együttműködés és a még szebb eredmények elérésének lehetősége.
Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország legnépszerűbb sportolója, magyar csapatban, magyar támogatókkal a háta mögött világviszonylatban is a legjobbak között lehet, és mindez egy Honda fedélzetén történik. Hajrá Norbi!!!”

Juni György, a Zengő Motorsport ügyvezetője: Nagyon jó érzés volt látni és megélni ezt a nagy összefogást, ami össze akarta tartani Norbit a zengős csapattal. A MOL Csoport kiemelt támogatásával a fejlődésre törekszünk, és arra, hogy megháláljuk a bizalmat. A lehető legtöbb örömet szeretnénk szerezni a közönségünknek! A legkisebb támogatóink is sokat tettek, azért, hogy ez megvalósuljon, nekik is nagyon köszönöm!

Zengő Zoltán, A Zengő Motorsport csapatvezetője: Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megállapodnunk mind a MOL Csoporttal, mind a Hondával, így ezt a WTCC szezont is együtt folytatjuk tovább, és a pilótánk Michelisz Norbert. Ugyanakkor ez nagy felsőséget is ró ránk, hiszen a tavalyi világbajnoki negyedik helyezést szeretnénk felülmúlni. Ez lehetetlen feladatnak tűnik, de aki ismer engem és a csapatot, az tudja, hogy szeretjük megvalósítani a lehetetlennek tűnő feladatokat és mindent megteszünk, hogy álmainkat megvalósítsuk. Remélem, hogy a közös álmunk tovább folytatódik, és még sikeresebb leszünk idén, mint tavaly.

(zengomotorsport.hu)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top