Keresés
Close this search box.
atlétikai vb bemutatkozott a kabalafigura, youhuu

Félnapos csúszást okozott az atlétika vb előkészületeiben a hétvégi vihar

Félnapos csúszást okozott a szervezők felmérése szerint a vihar az augusztus 19-én rajtoló budapesti atlétikai világbajnokság előkészületeiben.

Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója a Nemzeti Atlétikai Központ közösségi oldalán megosztott videójában, a Hősök terén számolt be arról, hogy az elmúlt napokban időszakosan megakadtak a munkálatok az időjárás okozta nehézségek miatt.

„Nagyjából félnapos csúszást szedtünk össze, mert biztonsági okokból többször le kellett állítani a munkát, de a kollégáim megígérték, hogy amikorra kell, készen lesz minden és behozzuk ezt a csúszást” – mondta Németh Balázs, majd arra emlékeztette a szurkolókat, hogy a vb utcai versenyszámait díjtalanul lehet majd megtekinteni az útvonal mellett kiépített szurkolói pontokon, ahol szórakoztató programokkal is készülnek a kilátogatóknak.

A budapesti vb-t, amely Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye lesz, augusztus 19. és 27. között rendezik a Nemzeti Atlétikai Központban, valamint az utcai futó– és gyalogló versenyeknek otthont adó Hősök terén.

(Forrás: MTI, nyitókép: MTI/Soós Lajos)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top