Keresés
Close this search box.
unnamed

Indul a maraton: 23 órán keresztül 50%-os kedvezmény az atlétikai vb egyes jegyeire

Rendkívüli lehetőséget nyitnak meg az atlétikai világbajnokság szervezői azoknak, akik még nem szerezték be a jegyüket a világ harmadik legnagyobb sporteseményére. Indul a 23 órás jegyvásárlási maraton, ahol 50%-os kedvezménnyel érhetők el belépőjegy típusok.

A világ minden táján lázba hozta a sportrajongókat az atlétikai világbajnokság: összesen 106 országból érkeznek nézők a világ harmadik legnagyobb sporteseményére, amelyre eddig több mint 300 ezer jegy talált gazdára. 

A vb szervezői kezdetek óta azzal a szándékkal dolgoznak minden idők legnagyobb magyar sporteseményének megszervezésén, hogy a lehető legtöbben élhessék át azokat az élményeket, amit az atlétika szuperhőseinek küzdelme és a vb-t kiegészítő programok, élő koncertek, aktivitások ígérnek.

A jegyvásárlási roham után különleges lehetőséget nyitnak meg azok számára, akik eddig nem tudták beszerezni a belépőjüket. 

Indul a 23 órás jegyvásárlási maraton, amely alatt augusztus 18-án 0 órától egészen 08.18-án 23:00-ig 50%-os kedvezménnyel lesznek elérhetőek az atlétikai világbajnokság 3-as és 4-es kategóriájú jegytípusai, amelyek a stadion felső karéjára szólnak. A reggeli programokra szóló jegyek egységesen 2023 forintba kerülnek az akció idején.

Az atlétikai világbajokság a meglepetések, az élmények mellett a gesztusok sporteseménye is, amit az első perctől azzal a szándékkal szervezünk, hogy a lehető legtöbben láthassák azt a csodát, amit a szuperhősök küzdelme és azok a programok jelentenek, amelyek izgalmas és szórakoztató kiegészítői ennek a 9 napos sport-ünnepnek. Ezek a gondolatok hívták életre a 23 órás jegyvásárlási maratont is. Arra buzdítjuk azokat, akik eddig nem tehették meg, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel és találkozzunk Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményén” – mondta Németh Balázs, a vb-t szervező Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója.

Augusztus 19-én, szombaton indul és 9 napon keresztül zajlik az atlétikai világbajnokság. A világ harmadik legnagyobb sporteseményén több mint 200 nemzet több mint 2100 sportolója méri össze erejét a Nemzeti Atlétikai Központban és a belvárosban zajló utcai versenyeken. 

A maraton idején a jegyek a https://bit.ly/jegymaraton oldalon a jegymaraton gombra kattintva érhetők el.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top